s
CATALÀ | CASTELLANO

Tarifes

Tarifes

psicologo vic

Teràpia individual adults o adolescents
Sessions de 60 minuts.
Preu per sessió: 60 €.

psicologo vic

Teràpia de parella / familiar
Sessions d'1 hora i 30 minuts.
Preu per sessió: 70 €.

psicologo vic

Teràpia de grup
Sessions de 60 minuts.
Preu per sessió: A consultar.

psicologo vic

Teràpia online (Skype)
Sessions de 60 minuts.
Preu per sessió: 50 €. On siguis!

psicologo vic

Teràpia a domicili
Sessions de 60 minuts.
Preu per sessió: 50 € (Vic i un radi de 10 Km.. Altres ubicacions, consultar).
En els casos en que es valori..

 

Durant molt de temps, potser massa, es considerava que no estar sà era no estar-ho físicament només. Avui dia això s’ha vist contradit i fins i tot moltes investigacions constaten que psicosomatitzem, o sigui les nostres emocions, la nostra salut mental traspassa el que és físic i l’afecta. Abans i encara ara moltes persones han acudit al metge de capçalera a la recerca d’una pastilla miraculosa que els ajudi a solucionar el seu problema el qual pot no tenir una naturalesa fisiològica.

Així han quedat aparcades les nostres emocions i els nostres patiments més íntims i en els pitjors dels casos també han quedat aparcades i estigmatitzades moltes persones les quals pateixen o han patit alguna afecció mental. Per una banda les persones que ho han patit s’han vist incompreses per una part per les persones que les envoltaven i per altra part estigmatitzades i sense resoldre el seu focus de conflicte ni la seva simptomatologia. Per tant durant molt de temps les persones que visitaven un psicòleg eren titllades de persones dèbils i el patiment es suportava d’una manera silenciosa i lesiva.

Per sort actualment està cada vegada més acceptat per tothom que qualsevol de nosaltres pot estar passant per un mal moment o pot tenir algun tipus de situació funcional a la vida, de crisi les quals ens superin i no podem resoldre per nosaltres mateixos. Problemes amb la parella, a la feina, amb nosaltres mateixos......amb la família.... Tots tenim el dret, el deure i la necessitat de portar una vida plena, satisfactòria i sana i un terapeuta és un bon recurs per tal d’aconseguir-ho

Psicólogos Vic

“L’essencial en cada procés és un mateix"